Wednesday, November 29, 2006

Borat iski jälleen

Jaahas, Pamela Andersonin ja Kid Rockin liiton tuhosi, kukapa muukaan, kuin Borat: www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1277759

Mistähän kaikesta tätä rehtiä Kazakstanin suurmiestä vielä keksitään syyttää? Seuraava niinku tyyliin überkiinnostava julkkispariskunta on ainakin jo helppo ennustaa: Kid Rock ja Britney tietenkin! Keksin heille jo iskevän pariskuntalempinimenkin valmiiksi: Kidney.

Muuten, onko Kid Rock joskus tehnyt jotain musiikkiakin? Vai mistä sekin urpo tunnetaan?

7 comments:

jukka said...

Kid Rock tunnetaan varmaan parhaiten niistä naisista, joiden kanssa se on ollut – joista nyt en muista yhtäkään. :)

Herra Unkka said...

Niinpä niin, naisistaanhan ne suurmiehet tunnetaan. Mitäpä olisi vaikkapa Bill ilman Hillarya, Clyde ilman Bonnieta, Matti ilman Tiinaa, Piiaa, Saria ja Merviä, tai Mark, Totti, Peter, Simon, Sauli, Johan, Matti ja Olli ilman Tanjaa?

Anonymous said...

Entäs Aids-Timppa ja Arto. Ei kaikkeen naista tarvita.

Herra Unkka said...

Arto? Itse muistan vaan Jokken ja Timpan...

Anonymous said...

Vannoutunutta seiskamiestä asia jäi sen verran vaivaamaan, että kaivelin hieman arkistoja... Ilmeisesti sinulta on jäänyt Aids-Timpan myöhemmät vaiheet väliin. Itsekin tosin muistin nimen väärin. Eli Aids-Timppa on juuri menettänyt jo toisen rakkaan, ensimmäisen puolisonsa, Matzin.

Matz ja Aids-Timppa ehtivät viettää yhteistä aikaa yli vuosikymmenen. Matz puolusti erityisesti vähemmistöjä ja heillä oli "rehellinen suhde". Matzia kaipaamaan jäi myös poika, Nicklas. Ehkä tämän suru-uutisen myötä emme jatka aiheesta enempää vaan yhdymme Aids-Timpan suruun Andrea Bocellin kauniin balladin "It´s time to say goodbye" sanoja tapaillen, tämä oli Matzin lempikappale.

Ps. Väitteesi tueksi tämä silti käynee, koska myös kyseinen henkilö tunnetaan traagisen tautinsa lisäksi lähinnä puolisostaan. Sinuun tämä näyttää tehneen erityisen suuren vaikutuksen, koska muistit myös ensimmäisen puolison vusikymmenen takaa.

Herra Unkka said...

Kyllä, Jokke taisi olla kuvioissa jo silloin kuin Seiska oli vain pilke Jari Peltomäen silmäkulmassa. Nykyposti ja Hymy olivat muistaakseni sen ajan kovimmat nimet mitä tuli suomalaiseen laatulehdistöön.

Anonymous said...

11bet - Thakasino
11bet. Our sister site for the rest of the world, 8bet brings a unique gaming experience. 바카라사이트 They 12bet are bet365 one of the world's leading online gambling brands.