Friday, December 22, 2006

Ja taas...

...lähti yksi legenda. Suuri mies Lapualta, ehdottomasti yksi maamme kovimmista näyttelijöistä. Alallaan hakee vertaistaan ja löytää sen vain Sulevi Peltolasta. Suosikkiroolini Pohjanmaassa ja Pienessä pyhiinvaelluksessa. Oli vakiovieras Lapuan Virkiän naispesäpallojoukkueen otteluissa, kuten minäkin aikoinaan mummolassa ollessani.

3 comments:

Anonymous said...

Kepeät mullat Eskolle. Paras nikkarikohtaus löytyy mielestäni Pohjanmaasta: noin 5 promillen humalassa oleva Paavo Hakala, joka esittää poliisikuulusteluissa selvää. Tämän paremmin ei enää pysty humalaista esittämään, ei ainakaan selvinpäin. Muuten; mahtaako selvää esittävän humalaisen esittäminen olla helpompaa selvänä vai humalassa?

Herra Unkka said...

Veikkaisin että se on helpompaa - tai ainakin uskottavampaa - humalassa, humalaisen aivoituksia kun ei ymmärrä kuin toinen humalainen.

Anonymous said...

Kokemuksesta voin sanoa, että se on ainakin hauskempaa. Kaljapalkalla näytellessä on vain vaikea olla kohtuullinen. Kerran taas yhden lonkeron voimin humalaista polttariporukalle esittäen koin kiinnostavan elämyksen: tiiviin pokkuroinnin päätteeksi koin olevani kuin oikeasti humalassa! Halvaksi tuli. Lisäksi tuosta keikasta tienasin 48 annosta leipäjuomaa tulevien humaloiden tueksi. Mieletön kesis!