Tuesday, December 5, 2006

Sporttivartti

Kyä mää sanon et urheilu o vaa hianoo. Koskaan ei jaksa uskoa ennenkuin saa itsensä liikkumaan raahattua että se muka mihinkään ratkaisevasti auttaisi, mutta kyllä sitä vaan on niin paljon pirteämpi jälkeenpäin. Harmi vaan kun urheiluihini tulee aina jossain vaiheessa turhan pitkiä taukoja, joiden jälkeen saa taas aloittaa lähes nollasta peruskunnon kehittämisen (niinkuin nyt tein viimeksi eilen). Ja tuo peruskunto häviää kyllä yllättävän vikkelästi jos kuntoiluun tulee se paussi, nopeammin kuin Matias Sassali mummojen sydämistä äänenmurroksen jälkeen.

Ja illalla pääsee katsomaan kun muut urheilevat. Ylellä herkkua tiedossa, Barcelona selkä seinää vasten Mestareiden liigassa. Vain voitto riittää kovassa vedossa olevaa Werder Bremeniä vastaan. 3-1 ja 3-2 ovat ne lukemat jotka luottavaisin käsin äsken rastitin tulosvetokuponkiin Keskipiste-kioskilla.

3 comments:

jukka said...

Allekirjoitan väitteesi urheilusta, mutta kuka helvetti on Matias Sassali?

Anonymous said...

Muinainen tenavatähti :) Seppo Hovin possesta, heh! Mutta eikö se ollut Matias Sasseli?

Herra Unkka said...

Ehei. Näin minäkin luulin kunnes kaveri valisti että Sassali oli nuoren Elämää juoksuhaudoissa -tulkin oikea nimi. http://fi.wikipedia.org/wiki/Matias_Sassali

Heh, Seppo Hovin posse... Sassali, Leif Lindgren, Timo Turunen, Pan-huilu-Stefan, Konsta Hietanen, Ana Pääkkönen, Christopher Romberg, Reetta Jakkula jne.
Koska kiertueelle?